Doggy Paradise De hondenuitlaatservice van Gouda en omstreken

Wie ben ik?
Wie zijn wij?
Bussie komt voor
Dagboek van een pup
Prijslijst
Gezondheid
Handig
Collega's
Hondensites
Sponsor

Wie zijn wij?

Buddy Loepie Lizy Luna Olle Bucko Skyler Casey Jornt en Deauke Bonkie Kay Dabbel Senna
Tinckel Gaby JobLuka en Jodi Maxx Tjerda Kenzo Snowdrop Tretja Yvette Zorian en Zayla Ceciel Bram Joris Donald

 

Ik ben Yvette

Bram

Hoi allemaal

Ik zal me even voorstellen: mijn naam is Yvette en ik ben een roodlangharige teckel. Ik loop diverse malen met de hondenuitlaatservice mee.
Tja, wat zal ik er nou over schrijven? Misschien is het beter als ik uitleg hoe ik mijn dagen doorbreng. Mijn baas is een hele lieve man die echt heel erg dol op mij is en als ik het goed speel krijg ik ook alles voor elkaar:

  • Kijk als ik nou honger in mijn buik heb ga ik gewoon voor mijn bak zitten en kijk hem lief aan, dan valt er wel eens iets extra's naar beneden.
  • Als ik naar buiten wil ga ik bij de voordeur zitten en piep dan zachtjes, zodat mijn baasje er goed van op de hoogte is wat ik wil. En weet u, het lukt altijd of het nou 1 keer per dag of 10 keer is.
  • Ik begin om 5.00 uur 's morgens want dan word ik al wakker van mijn schoonheidsslaapje en moet er natuurlijk wel actie ondernomen worden.

Helaas viel dit een beetje tegen toen ik een keertje bij Marry-Ellen logeerde want ik kreeg de vieze sokken van de vorige dag naar mijn schattige hoofdje en weetje wat het ergste was: Sjors beet mij in mijn derrière. En ze liet me wachten tot 8 uur. Tja en ik moet ook eten wat de pot schaft en wanneer zij dat wil en niet eerder en ook niet later. Ik kreeg er wel een mooie taille van. Zelfs Joris was er van gecharmeerd.

Maar goed even niet op de zaken vooruitlopen.
Mij bevalt de uitlaatservice erg goed. Ik zie dan van die geweldige mannen in allerlei soorten en maten. Vooral die langbenige gespierde mannen vind ik te gek. Mijn lieveling is Joris en…… oh! oh! praat me niet over die heerlijke gestroomlijnde bink Bram.
En dan word ik ook nog eens "Sl……..bakje" genoemd. Snapt u dat nou??
Als teckel zijnde wordt er ook van je verwacht dat je rare dingen doet. Zo kan mijn baasje niet begrijpen dat ik het heerlijk vind om lekker door de modder te rollen en vervolgens mij in een lekkere vieze sloot te laten glijden en even wat zwemoefeningen te doen.
Het enige probleem is dat ik zo moeilijk de kanten op kom want ik heb natuurlijk niet van die lange benen als mijn lievelingen.

Weet u ik kan heel goed luisteren als het mij uitkomt en die kunsten heb ik bij mij thuis niet nodig. Maar sinds ik Marry-Ellen ken heb ik het heel snel bij moeten schaven. Want zoals zij zegt: Yvette je mag alles doen waar je zin in hebt in je eigen vrije tijd, maar als je bij mij bent heb je die niet.

Al met al heb ik een fantastisch leven

Yvette

Naar boven