Doggy Paradise De hondenuitlaatservice van Gouda en omstreken

Wie ben ik?
Wie zijn wij?
Bussie komt voor
Dagboek van een pup
Prijslijst
Gezondheid
Handig
Collega's
Hondensites
Sponsor

Wie zijn wij?

Buddy Loepie Lizy Luna Olle Bucko Skyler Casey Jornt en Deauke Bonkie Kay Dabbel Senna
Tinckel Gaby JobLuka en Jodi Maxx Tjerda Kenzo Snowdrop Tretja Yvette Zorian en Zayla Ceciel Bram Joris Donald

 

Hallo, mijn naam is Job en ik ben een wildkleurige ruwhaarteckel van bijna 7 maanden.
Job

Ik sta in tegenstelling tot alle andere teckels niet mijn mannetje. Ik ben nl. ”de” uitzondering op alle teckelfabeltjes en laat zien dat ook wij teckels gewoon gehoorzaam en lief kunnen zijn. Mijn baasjes Nadine & Eelco doen dan ook erg hun best om van mij de best luisterende teckel te maken die er bestaat en zij zijn er van overtuigd dat dat gaat lukken. Wekelijks gaan wij dan ook op zaterdag naar cursus. Ik heb niet altijd even veel zin maar voor een koekje doe ik echt alles en als ze heel lief tegen mij praten wil ook wel een dansje voor ze opvoeren.
Ik slaap heel graag bij mijn baasjes in bed en het liefst natuurlijk onder de deken en dan probeer ik zo stil mogelijk te gaan liggen zodat ik niet meer naar mijn bench hoef maar helaas werkt dat niet altijd en negen van de tien keer beland ik dan uiteindelijk toch weer in mijn bench. Maar zo slim als ik ben word ik dan ’s ochtends gewoon heel vroeg wakker en ga ik liggen piepen opdat mijn baasjes mijn nog even ophalen zodat ik toch nog even bij ze in bed kan liggen voordat ze gaan werken.
Ik ben overigens niet het enige huisdier van mijn baasjes, ze hebben ook nog eens drie katten. Otto, de baas, Igor, mijn speelkameraad voor als mijn baasjes geen zin hebben om met mij te spelen en Fleur mijn huisvriendinnetje, samen heerlijk kroelen. Dus hoezo katten en honden samen dat kan niet?
Ik loop al sinds mijn tweede levensmaand mee met Marry-Ellen, eerst natuurlijk in de puppyzak maar dat was ik al gauw zat en na flink wat gespartel heeft ze toen maar besloten om mij gewoon te laten meelopen met de grote honden. Toch een beetje drammerig?
Ik vind het hartstikke fijn om met vriendjes op stap te gaan. Ik mag van mijn baasje dan ook twee keer per week mee en binnenkort zelfs vier keer per week en dat vind ik helemaal niet erg hoor! Want sinds kort heeft Marry-Ellen een nieuwe pup, een teefje en ze is nog blond ook! En dat was voor mij liefde op het eerste gezicht ik kan niet van haar af blijven en we spelen dan ook, zodra ze uit de pupzak mag, de hele tijd met elkaar. Maar helaas aan al het leuke komt een eind dus ook aan mijn uitlaatbeurt en dan moeten we weer afscheid van elkaar nemen maar.......................nog twee nachtjes slapen en dan zie ik ze allemaal weer!

Woef

Naar boven