Doggy Paradise De hondenuitlaatservice van Gouda en omstreken

Wie ben ik?
Wie zijn wij?
Bussie komt voor
Dagboek van een pup
Prijslijst
Gezondheid
Handig
Collega's
Hondensites
Sponsor

Wie zijn wij?

Buddy Loepie Lizy Luna Olle Bucko Skyler Casey Jornt en Deauke Bonkie Kay Dabbel Senna
Tinckel Gaby JobLuka en Jodi Maxx Tjerda Kenzo Snowdrop Tretja Yvette Zorian en Zayla Ceciel Bram Joris Donald

 

Ik ben Tjarda

Bram

Overenthousiast kan je onze Tjarda typeren, een duitse herder vanuit de "werklijn", dus veel rennen, springen en anderszins afmattende uitspattingen.
Met een kleine dochter in huis en allebei werkend was het voor ons een uitkomst om Tjarda één keer per week mee te laten gaan met Marry Ellen en haar honden.

Elke dinsdag ging ze mee, ze hoorde de bus al op afstand onze straat inrijden en werd toenemend onrustig.
Ze jankte het uit van plezier bij het vooruitzicht weer mee te mogen en besprong met enorme enthousiasme Marry Ellen, als die zich bij ons naar binnen waagde.
Ze heeft het zelfs één keer gepresteerd zo enthousiast te zijn, dat ze de bovenste klip van de voordeur naar beneden heeft gesprongen, waardoor ze zichzelf opsloot en Marry Ellen ons moest informeren, dat Tjarda onze voordeur had weten te vergrendelen voor ons allemaal.

Als wij eind van de dag thuiskwamen dan was het heerlijk om Tjarda op de "hondenuitlaatdag" te begroeten, alles wees erop dat ze uitgebreid gerend, gezwommen en met andere honden op stap was geweest. Ze zag er vaak verwilderd van al het spelen uit en als we haar uit gingen laten, was ze overduidelijk al een groot deel van haar energievoorraad voor die dag kwijt.

Alle tijd dat Tjarda met Marry Ellen mee is geweest hebben wij een veilig en gerust gevoel gehad over waar en met wie Tjarda die dag op pad was en daarnaast een overduidelijke indruk, dat ze het bijzonder naar haar zin had.

Naar boven