Doggy Paradise De hondenuitlaatservice van Gouda en omstreken

Wie ben ik?
Wie zijn wij?
Bussie komt voor
Dagboek van een pup
Prijslijst
Gezondheid
Handig
Collega's
Hondensites
Sponsor

Wie zijn wij?

Buddy Loepie Lizy Luna Olle Bucko Skyler Casey Jornt en Deauke Bonkie Kay Dabbel Senna
Tinckel Gaby JobLuka en Jodi Maxx Tjerda Kenzo Snowdrop Tretja Yvette Zorian en Zayla Ceciel Bram Joris Donald

 

Ik ben Lizy

Lizy

Lizy is nu 2 jaar oud en gaat sinds haar 12e week al mee met de uitlaatservice. Ze heeft het erg naar haar zin met haar wandelvrienden en -vriendinnen. In het begin moest Lizy leren van zich af te bijten, niet letterlijk natuurlijk, want dit laat Marry-Ellen natuurlijk niet toe. Alle honden vonden Lizy, toen nog klein, erg interessant. Met name Gijs heeft goed kennis gemaakt met Lizy. Zelfs buiten de uitlaatservice om herkennen zij elkaar en stoeien en spelen zij met elkaar.
Na een aantal maanden van tobben met buikloop en niet fit zijn van Lizy leek zij haar draai gevonden te hebben. Helaas kwam er weer roet in het eten, Lizy kreeg last van haar beide ellebogen. Veel vocht en af en toe kreupel lopen gaf ons en Marry-Ellen toch enige angst dat er problemen met de ellebogen waren. Wat is er aan de hand, ED misschien? Op advies van Marry-Ellen zijn we naar de dierenarts geweest in Sleeuwijk en is Lizy helemaal gecontroleerd, zelfs met röntgenfoto’s. Er werd geen duidelijke diagnose of oorzaak aangegeven. Met de goede zorgen van Marry-Ellen, haar juiste aanpak en ervaring heeft Lizy haar conditie en spierkracht versterkt. Hierdoor zijn de klachten nu volledig tot de verleden tijd gaan behoren.
Het is duidelijk dat Lizy het enorm naar haar zin heeft bij de uitlaatservice van Doggy’s Paradise. De keren dat wij thuis zijn en Lizy toch meegaat met Marry-Ellen, zit ze al geruime tijd van te voren naar buiten te kijken of de bus al komt. Tijdens het wandelen in het Reeuwijkse Hout vindt ze het zelfs zo leuk dat ze stiekem blijft wachten op het achterste veld, om maar nog niet naar huis te hoeven, soms tot ergernis van Marry-Ellen. Maar Lizy heeft bijzonder goed door wie de baas is van de groep en als bij Marry-Ellen de maat vol is komt ze met grote vaart aangedenderd om het snel weer goed te maken.
Na het wandelen ploft Lizy altijd met een diepe zucht neer op d’r kleed om pas weer wakker te worden op het moment als wij thuiskomen.

Patricia

Naar boven