Doggy Paradise De hondenuitlaatservice van Gouda en omstreken

Wie ben ik?
Wie zijn wij?
Bussie komt voor
Dagboek van een pup
Prijslijst
Gezondheid
Handig
Collega's
Hondensites
Sponsor

Wie zijn wij?

Buddy Loepie Lizy Luna Olle Bucko Skyler Casey Jornt en Deauke Bonkie Kay Dabbel Senna
Tinckel Gaby JobLuka en Jodi Maxx Tjerda Kenzo Snowdrop Tretja Yvette Zorian en Zayla Ceciel Bram Joris Donald

 

Ik ben Skyler

Skyler

Hallo, ik ben Skyler. Ik ben een 6 jaar oude Cavelier King Charles en ik ga sinds ongeveer een jaartje met Marry-Ellen en de hondjes mee.
In het begin moest ik wel even wennen om in de bus te zitten en dan met zoveel honden te rennen maar nu geniet ik er echt van!

Nu kan ik een tijdje niet mee met Marry-Ellen want ik ben heel erg ziek geweest. Mijn baasje was al een paar keer bij de dierenarts geweest omdat ik heel dik werd en ik me ook steeds ziek voelde. Maar de dierenarts kon niet echt iets vinden. Toen heeft Marry-Ellen me naar Sleeuwijk gestuurd en daar vonden ze een hersentumor bij mij. In het dierenziekenhuis in Utrecht ben ik toen onderzocht en ik ben net na oud en nieuw geopereerd. Mijn baasjes vonden het heel eng en ik ook wel. Ik was heel zielig. De dokter heeft mijn hypofyse verwijderd, hij ging via mijn keel naar mijn hersenen om die te verwijderen, en toen ik uit narcose kwam ging ik naar de intensive care. Na een paar dagen besloot ik dat ik in staking ging: mijn vrouwtje mocht niet op bezoek komen en ik snapte niet waar ze was. Dus ik ben gestopt met eten en drinken en ik heb de dokters lekker genegeerd. Toen maakten ze zich zorgen en mocht mijn vrouwtje wel komen. Toen heb ik even laten merken dat ik blij was zeg! Heb gelijk mijn bak leeggegeten en water gedronken en toen snapte de dokter wel dat ik beter thuis kon opknappen.

Dus nu ben ik lekker thuis. Het gaat best goed. Ik heb een speciale buggy waar ik lekker in naar buiten mag en vrouwtje duwt me dan. Hoef ik lekker niet te lopen. Ik krijg veel pillen en prikken, maar ik voel me wel steeds beter.
Jammer genoeg mag ik 2 maanden niet mee, maar Marry-Ellen komt af en toe op ziekenbezoek. En ik krijg heel veel aandacht van iedereen!

Als ik beter ben, ga ik weer lekker mee. En ik wil Marry-Ellen bedanken want als zij me niet naar Sleeuwijk had gestuurd, dan was het anders met mij afgelopen en hadden mijn baasjes mij moeten missen.
En nu word ik gewoon beter!

Pootje van Skyler

Naar boven