Doggy Paradise De hondenuitlaatservice van Gouda en omstreken

Wie ben ik?
Wie zijn wij?
Bussie komt voor
Dagboek van een pup
Prijslijst
Gezondheid
Handig
Collega's
Hondensites
Sponsor

Wie zijn wij?

Buddy Loepie Lizy Luna Olle Bucko Skyler Casey Jornt en Deauke Bonkie Kay Dabbel Senna
Tinckel Gaby JobLuka en Jodi Maxx Tjerda Kenzo Snowdrop Tretja Yvette Zorian en Zayla Ceciel Bram Joris Donald

 

Ik ben Joris

Joris

Een uitkomst voor Joris

Toen ik Joris uit het asiel haalde kon hij dagelijks met me mee naar het werk. Langzaam maar zeker leerde hij ook steeds langer alleen thuis te blijven. In het begin ‘las’ hij dan de krant. Al na vier maanden werd ik overgeplaatst en kon Joris niet langer mee. Ik heb overal advertenties gezet op zoek naar een betrouwbare hondenuitlater, maar niemand gevonden. Gelukkig was Marry Ellen net bij de dierenarts langs geweest en kreeg ik daar de tip haar eens te bellen.

Joris was één van haar eerste uitlaathonden. Daarna heeft Marry Ellen de service hond voor hond uitgebreid. Joris en Marry Ellen zijn aan elkaar verknocht, en dat geeft mij natuurlijk een heel gerust gevoel. Ook is het fijn dat ik het altijd even hoor als Joris zich minder goed lijkt te voelen. Zonodig kan ik hem dan extra in de gaten houden en actie ondernemen. Joris is gelukkig ook helemaal gewend geraakt aan het nieuwe ritme. Ik laat hem voor zevenen even uit en vervolgens kruipt hij in zijn mand en tilt zijn hoofd nog een keer op als ik de deur uitga. Hij staat me niet meer voor de keukendeur na te kijken en verscheurt ook geen kranten meer!

Al met al ben ik ontzettend blij met de uitlaatservice. Joris blijft goed in conditie, maakt lol met andere honden en valt vervolgens in een diepe slaap tot ik thuiskom en er weer met hem op uit trek. Ideaal als je in je eentje de zorg hebt voor een hond!

Cornelie

Naar boven