Doggy Paradise De hondenuitlaatservice van Gouda en omstreken

Wie ben ik?
Wie zijn wij?
Bussie komt voor
Dagboek van een pup
Prijslijst
Gezondheid
Handig
Collega's
Hondensites
Sponsor

Wie zijn wij?

Buddy Loepie Lizy Luna Olle Bucko Skyler Casey Jornt en Deauke Bonkie Kay Dabbel Senna
Tinckel Gaby JobLuka en Jodi Maxx Tjerda Kenzo Snowdrop Tretja Yvette Zorian en Zayla Ceciel Bram Joris Donald

 

Ik ben Snowdrop

Snowdrop

Mijn hond heet Snowdrop. Hij is ruim drie jaar oud.
Een echt gezelligheidsdier. Gek op kinderen. Gek op aangehaald worden. Hij gaat accuut zitten, tijdens een wandeling als hij in de verte iemand ontwaart die een potentiele aaier zou kunnen zijn.
Ik heb een volledige baan en zo'n hond kun je echt niet vijf dagen in de week alleen thuis laten zitten. Nu denkt u misschien: aha, Marry-Ellen. Maar nee, (nog ) niet. Want drie jaar geleden had ik nog nooit van haar gehoord. Mijn ouders wonen bij mij in de buurt. Voor ik 's morgens naar mijn werk ga, breng ik hem daar. Aan het einde van de werkdag haal ik hem weer op. Zo is mijn hond dus een oppashond. Zowel mijn ouders, als Snowdrop vinden het een gezellige regeling.

Hoe we bij Marry-Ellen terechtkwamen:
Snowdrop houdt van wandelen, weer of geen weer. Als een echte Golden Retriever is hij gek op water en alles wat daarmee te maken heeft, zoals modderige slootjes.
Samen wandelen we zo'n drie keer per week in het Reeuwijkse Hout. En als we vakantie hebben wel vaker.
Afgelopen zomer brachten we onze vakantie grotendeels thuis door. Vrijwel iedere morgen gingen we wandelen in het Reeuwijkse Hout. Bijna dagelijks kwamen we Marry-Ellen met haar bonte stoet tegen. Van het een kwam het ander: eerst 'hoi', dan een praatje, vervolgens 'is het goed als ik eens meewandel?' Want het zag er altijd zo gezellig uit.

Hoe het verder ging:
Zo wandelden Snowdrop en ik in die zomervakantie regelmatig mee. Snowdrop voelde zich heel snel thuis in de groep. Toen mijn vakantie erop zat, spraken Marry-Ellen en ik af, dat Snowdrop voortaan een keer per week met de uitlaatservice mee zou gaan. Ik had intussen allang gezien, dat het wel goed zat tussen Marry-Ellen en al die honden. En dat je met een gerust hart je hond aan haar kunt toevertrouwen.
De eerste keer dat hij met Marry-Ellen bij de surfplas kwam, sprong hij uit de bus met een houding van: 'bedankt voor de rit. Van hier af vind ik het zelf wel.' Marry-Ellen heeft hem snel duidelijk gemaakt, dat hij het samen met haar moest vinden. En nu zijn ze de beste maatjes. Hij gaat graag met haar mee. En ik ook, wanneer ik een dagje vrij heb.

Marjan

Naar boven