Doggy Paradise De hondenuitlaatservice van Gouda en omstreken

Wie ben ik?
Wie zijn wij?
Bussie komt voor
Dagboek van een pup
Prijslijst
Gezondheid
Handig
Collega's
Hondensites
Sponsor

Wie zijn wij?

Buddy Loepie Lizy Luna Olle Bucko Skyler Casey Jornt en Deauke Bonkie Kay Dabbel Senna
Tinckel Gaby JobLuka en Jodi Maxx Tjerda Kenzo Snowdrop Tretja Yvette Zorian en Zayla Ceciel Bram Joris Donald

 

Hoi,
Wij zijn Senna en Buddy

Senna   Buddy

Wij leerden Marry-Ellen 16 jaar geleden kennen, toen wij onze eerste hond Senna kregen. Een kleine terriër met een eigenzinnig karaktertje.
We begonnen met zelf meelopen met Senna tot ze oud genoeg was om alleen met Marry-Ellen en de andere honden mee te wandelen.
Wat voor ons heel fijn was dat Marry-Ellen echt meekeek met de opvoeding van onze hond. Het was tenslotte de eerste keer dat wij een hond gingen opvoeden.
Door de jaren heen ging Senna altijd één of meerdere keren per week mee. Regelmatig appte Marry-Ellen me hoe het gegaan was, ze signaleerde veranderingen en maakte ons daarop attent. Fijn dat iemand met zoveel ervaring met honden met ons meekeek.
Jaren later toen Senna een oud dametje werd bleef ze lekker meewandelen, maar op haar eigen tempo. Marry-Ellen houdt er echt rekening mee dat de jonge honden alle tijd en ruimte hebben om te rennen en dat de oudjes een ontspannen wandeling hebben.
Sinds vorig jaar hebben wij Buddy, onze tweede hond. Een grotere wildebras. Het was voor ons direct duidelijk dat ook hij met Marry-Ellen mee zo gaan wandelen. Ook met Buddy hebben we rustig opgebouwd, zijn de kinderen en ik regelmatig met de groep mee gaan wandelen zodat Buddy vertrouwd kon raken met de andere honden.
Marry-Ellen is echt een topper! Ze heeft een groot hart voor honden en doet alles voor het welzijn van de dieren die aan haar zorg worden toevertrouwd(en dat betekend dus ook af en toe even streng optreden)
En zijn wij op vakantie en logeert de hond bij mijn schoonouders? “Geen probleem joh, haal ik hem daar toch gewoon op?”
Kortom, wij (en vooral Buddy) zijn blij met Marry-Ellen.


Aldus onze baasjes, groeten en een poot van
Senna en Buddy

Naar boven