Doggy Paradise De hondenuitlaatservice van Gouda en omstreken

Wie ben ik?
Wie zijn wij?
Bussie komt voor
Dagboek van een pup
Prijslijst
Gezondheid
Handig
Collega's
Hondensites
Sponsor

Wie zijn wij?

Buddy Loepie Lizy Luna Olle Bucko Skyler Casey Jornt en Deauke Bonkie Kay Dabbel Senna
Tinckel Gaby JobLuka en Jodi Maxx Tjerda Kenzo Snowdrop Tretja Yvette Zorian en Zayla Ceciel Bram Joris Donald

 

Ik ben Bram

Bram

Mijn vriend en ik wilden al lange tijd een hond. Maar aangezien we allebei werken, moet je wel erg zorgvuldig zijn om daar aan te beginnen.
Een hond is leuk, maar niet als die de hele dag zit te wachten totdat het baasje eindelijk eens thuis komt.

Nadat we verhuisd waren naar Gouda, hebben we geïnformeerd of er hier ook een hondenuitlaatservice was. Gelukkig bleek dat het geval te zijn.

We hebben toen besloten om te proberen een hond uit het asiel te halen. Dit is altijd afwachten of het lukt, want de dieren in kwestie hebben natuurlijk allemaal een verleden en dan is het uiterst belangrijk dat het klikt.
Na heel lang zoeken kwamen via de website van de dierenbescherming bij het asiel in Den Bosch, waar een Berner Sennen-reu al geruime tijd op een nieuwe baas zat te wachten. Uiteindelijk zijn we gaan kijken en het klikte! Na nog een weekje bedenktijd hebben we de knoop doorgehakt en hebben Bram, zoals hij nu heet, opgehaald.

Al snel bleek dat Bram een enorme knuffelaar is als hij je vertrouwt, maar het duurt wel even voordat je dat vertrouwen gewonnen hebt.

Dat heeft Marry-Ellen ook ondervonden.
Wij waren al heel blij dat zij voor ons een soort uitzondering maakte, om een hond van bijna 6 jaar, afkomstig uit een asiel in haar groep op te nemen. Bram had voor ons eigenlijk maar 1 grote moeilijkheid: hij kon niet goed met andere honden opschieten. Nu hebben we Bram bijna een half jaar en het volgende kan gezegd worden: Deze eigenschap is vrijwel geheel verdwenen sinds Bram met Marry-Ellen en de vele honden 4 keer per week meegaat. Marry-Ellen belde ons laatst zelfs enthousiast op dat Bram voor het eerst gespeeld had met een andere hond. Sinds dat telefoontje merken we inderdaad dat Bram het zelfs leuk vindt om naar andere honden toe te gaan om dan met ze te spelen.

Er is nog een aantal puntjes waarvan we hopen dat Bram ze nog onder de knie krijgt, en met de hulp van Doggy Paradise hebben wij het idee dat dit zeker gaat lukken!

Naar boven