Doggy Paradise De hondenuitlaatservice van Gouda en omstreken

Wie ben ik?
Wie zijn wij?
Bussie komt voor
Dagboek van een pup
Prijslijst
Gezondheid
Handig
Collega's
Hondensites
Sponsor

Wie zijn wij?

Buddy Loepie Lizy Luna Olle Bucko Skyler Casey Jornt en Deauke Bonkie Kay Dabbel Senna
Tinckel Gaby JobLuka en Jodi Maxx Tjerda Kenzo Snowdrop Tretja Yvette Zorian en Zayla Ceciel Bram Joris Donald

 

Ik ben Kenzo

Bram

Eindelijk was het zover! Na een hoop gepraat en overleg besloten wij een hond aan te gaan schaffen. Wat we als eerste moesten regelen was een uitlaatservice, want dat was wel een vereiste voor ons aangezien we allebei fulltime werken. Via via hoorden wij van Marry-Ellen en het contact was gauw gelegd. Dat was vast geregeld, nou nog een hond!

Dat is Kenzo geworden, een Appenseller Sennenhond. Kenzo is nu 1 jaar oud en is vanaf puppy van 11 weken al met Marry-Ellen meegegaan. Hij was al snel te zwaar voor de pupzak, dus moest ze al snel een bankje opzoeken om de rustpauzes voor hem in te lassen. Hoewel Marry-Ellen in het begin een beetje voorzichtig was over het karakter van dit rastype, heeft Kenzo zich ontpopt tot een hele lieve hond die snel onder de indruk is en over het algemeen goed luistert. De uitlaatservice heeft hier zeker aan bijgedragen, met name qua socialisatie en het meehelpen opvoeden van Marry Ellen! Hoewel het ras terughoudend is naar vreemden, is Kenzo al gauw een allemansvriend en dol op aandacht. Als een echte Appenseller is hij erg op de baas gericht en zeer erfvast, loopt niet gauw bij je weg en houdt je steeds in de gaten.

Het is even anders geweest in zijn puberteit, toen vond hij de meiden wel erg interessant, maar daar hebben we maar snel wat aan gedaan. Hij liep in die periode maar al te graag weg van de groep om alleen op pad te gaan en dat kan Marry-Ellen er natuurlijk niet bij hebben…!

Voor ons is de uitlaatservice van Marry-Ellen echt ideaal, Kenzo is een groot deel van de dag met haar op pad en kan elke dag lekker rennen en spelen met de andere honden. Als wij aan het einde van de dag thuis komen ligt hij nog in diepe slaap, bij te komen van al het ravotten. Gezien haar professionele aanpak hebben we er ook alle vertrouwen in dat Marry-Ellen haar mannetje staat en dat is natuurlijk wel een fijn gevoel als je hond 5x per week met haar mee gaat.

Groetjes,
Vincent en Cassandra

Naar boven