Doggy Paradise De hondenuitlaatservice van Gouda en omstreken

Wie ben ik?
Wie zijn wij?
Bussie komt voor
Dagboek van een pup
Prijslijst
Gezondheid
Handig
Collega's
Hondensites
Meer

Dagboek van een pup
Deel 1: Hay Deel 2: BRRR Waar we eerst zaten was het warmer Deel 3: Eindelijk, het licht is aan gegaan Deel 4: Mijn baasje to be Deel 5: Auuwww Deel 6: Op reis Deel 7: Mijn nieuwe huis Deel 8: Mijn eerste week dag 1 Deel 9: Eind van de eerste week

Dagboek van een pup deel 9: Einde van mijn eerste week bij mijn baasje

Swenya en Sjors

Dit is toch zo spannend zeg. Wat gaan we doen? We moesten al heel vroeg op en ik moest gelijk een plasje doen. Vrouwtje tilde mij op zodat ik niet verder kon plassen, raar hoor! Enne buiten is het zóóó koud. Wel -5 graden. Lekker hoor zo in het gras. Heeft ze geen betere ideeën?
En dan zegt ook nog eens “goed zo, dat is een plasje doen, brave meid”.
Wat ze daar ook mee bedoelen mag.
Daarna kregen we wel lekkere chouw, jummie jummie jummie.

Vrouwtje is heel druk met allerlei spullen klaar te leggen. Ik ren maar achter haar aan want zo meteen laat ze me alleen. En Sjors ligt gewoon te slapen de ouwe taart. Maar ja, hij is al 5.5 jaar. Zóóó oud.
Oké, ik word nu opgepakt, Sjors springt uit zijn stoel. Gaat het nu gebeuren?
We gaan met de bus weg. Ik moet wel weer in de bench. Maar er zit nog iemand naast mij. Hé, is dat niet die teckel die ik gisteren heb ontmoet? Hoe heet ze toch ook al weer. O ja, ik weet het weer, Yvette. Misschien worden we wel vriendinnen. Zou toch kunnen.

Het is toch wel een hele rare dag. We zijn een heleboel keren gestopt en toen kon ik horen dat er iets in de bus achter mij kwam. Even snuffelen. Ja dat zijn hondengeuren. Nog meer vriendjes???
Ik kan niet wachten totdat we weer stoppen en eruit mogen. Jeminee, wat gebeurt er toch allemaal. Aan de andere kant naast mij zit ook een teckel. Noemde het vrouwtje hem niet Jopje? Dat kan ik nog niet allemaal onthouden hoor.

Eindelijk stoppen we. Vrouwtje stapt uit en laat alles uit de achterkant van bus naar buiten.
Enne wij dan? Ja, daar komt ze. Ze doet alle deurtjes van de benches open en vriendjes to be rennen de bus uit. Ook Sjors mag er uit. Enne ik dan? Haaalllllooooooo je vergeet iemand, jooooeeehoooeeee ikke ook ikke ook.

Wat doen ze nou voor raar ding op haar buik??? Moet ook nog eens vastgemaakt worden.

He he eindelijk heeft ze door dat ik er ook nog ben. Maarree, het is de bedoeling dat ik met mijn nieuwe vriendjes ga spelen…nee echt niet, ik wil niet in die buidel, echt niet, echt niet.
Toch wel….

Nou leuk hoor, iedereen is aan het spelen en rauzen en ik mag in een buidel. Wel lekker warm hoor! En dat alleen omdat ik niet genoeg prikken heb gehad….maar je wiegt wel lekker in slaap zzzzzzzzzzzz….

Swenya

Naar boven