Doggy Paradise De hondenuitlaatservice van Gouda en omstreken

Wie ben ik?
Wie zijn wij?
Bussie komt voor
Dagboek van een pup
Prijslijst
Gezondheid
Handig
Collega's
Hondensites
Meer

Dagboek van een pup
Deel 1: Hay Deel 2: BRRR Waar we eerst zaten was het warmer Deel 3: Eindelijk, het licht is aan gegaan Deel 4: Mijn baasje to be Deel 5: Auuwww Deel 6: Op reis Deel 7: Mijn nieuwe huis Deel 8: Mijn eerste week dag 1 Deel 9: Eind van de eerste week

Dagboek van een pup deel 7: Mijn nieuwe huis

Swenya thuis

Oh oh oh wat is dit toch spannend, al hoewel ik het niet helemaal leuk vind. Ik lag zo lekker te slapen op schoot bij die nieuwe mevrouw toen ik ineens door mijn nieuwe baasje werd op gepakt en in een bench werd gezet.
Nou vraag ik je toch!!! Dat doe je toch niet. Nou ik kan goed protesteren en ga het ook heel hard kenbaar maken als jullie dat maar weten.

Aaahhhhooeeeeiiiiii, aaaaaahhhhhooooieeeeeiieeee, even spieken of baasje kijkt. Wel verdikkie ze reageert niet eens. Nou lekker wat harder dan. AAAAAHHHHHOOOEEEEIIIII.

Hè, de auto stopt. Wat gaat er gebeuren? Enne waar zijn we??? Jeetje het is hier heel anders.
Oh kijk ze maakt de bench open. Ik mag er uit. Joepie.
Ikke wil zelf lopen. Baasje houdt wel erg stevig vast. Kom nou ikke kan zelf lopen. Nee hoor het heeft geen effect.

Maarre dit is ook leuk. Baasje haalt nog een hondje. Kijk nou eens hij is ietsje pietsje groter dan ik.

Hè hè ze zet me eindelijk op de grond. Ik ga gauw kijken wie dat nou is. Dit is nou mijn nieuwe broertje Sjors. Hij is een West Highland White Terrier. Wat is ie lief. Hij geeft mij kusjes. Hij is van mij, van mij, van mij, oohh ik ga lekker met hem rennen. Jeetje, hij loopt wel erg hard hoor.

Wat gaat er nou gebeuren? Het baasje loopt de andere kant op, dat kan niet hoor, dan ben ik helemaal alleen. Hé, hé jij daar wacht nou even.

Eindelijk, eindelijk, eindelijk dan gaan we naar binnen. Weten jullie hoe koud het buiten is. Het is maar 3 graden. Eigenlijk was dit één van eerste keren buiten.

Wat is dat nou??????? Ik zie nog iets op vier poten enne nog één, 1 zwarte en 1 witte net zoals ik. Effe kijken hoor! Hé? Wat ruikt dat toch anders, even neussie, neussie doen. Watte? Ze lopen gewoon weg, jee wat een brutaliteit.

Swenya met flos

Das niet erg. Het is hier zo leuk. Er is een boom met allerlei glitters erin. En zovéééél speelgoed hoef ik niet eens te delen. Tja misschien met Sjors maar die ligt in een stoel te slapen. Uuuhhh stoel? Slapen? Ikke ook, ikke ook.
Effe springen. Aaaahhhhh ik kan er niet bij. Nou ja dan ga ik wel spelen.

Swenya

Naar boven