Doggy Paradise De hondenuitlaatservice van Gouda en omstreken

Wie ben ik?
Wie zijn wij?
Bussie komt voor
Dagboek van een pup
Prijslijst
Gezondheid
Handig
Collega's
Hondensites
Meer

Dagboek van een pup
Deel 1: Hay Deel 2: BRRR Waar we eerst zaten was het warmer Deel 3: Eindelijk, het licht is aan gegaan Deel 4: Mijn baasje to be Deel 5: Auuwww Deel 6: Op reis Deel 7: Mijn nieuwe huis Deel 8: Mijn eerste week dag 1 Deel 9: Eind van de eerste week

Dagboek van een pup deel 2: BRRR Waar we eerst zaten was het warmer

Sweya op hand

Maar goed daar zijn we dan. Als iemand me had verteld hoe koud het is hierbuiten was ik nog wel even weggebleven. Gelukkig heeft fokster Ingeborg een hele grote warme zon (???) opgehangen. Niet dat ik hem al kan zien maar ik kan hem wel lekker voelen en als ik tegen mijn broertjes en zusjes aanlig dan is het toch wel erg gezellig.
Even over die twee bruine zusters van mij zijn toch wel een beetje vervelend hoor. Ze lopen de hele tijd maar te miepen over een tepel terwijl als je er gewoon tussendoor glijdt, mijn buikje allang al vol is voordat ze uit gemiept zijn. En mamma heeft me dan nog even afgesopt ook om natuurlijk mijn darmpjes op gang te brengen.
Ik vind nog allemaal wel erg donker hoor. Ik vraag me af wanneer nou iemand het licht aan doet, ik wilde nou toch wel eens zien wie ons steeds laat vliegen en dan tegen iets heel zachts aan drukt. Daar krijg je het heel erg warm van dat je niet wakker kan blijven. Geeft niet, de volgende keer zal ik beter proberen op te letten.

Maar nu wil ik het toch even over mijn naam hebben.
Als stamboeknaam heb ik: Benita Anique Swenya.
En mijn roepnaam is Swenya. Nou vraag ik u wie noemt nou zijn hond VERSNELLINGSBAK, moet ik nou echt als Schakelbakkie door het leven gaan? Het is maar goed dat ik niet naar Rusland ben gegaan want dan had iedereen me uitgelachen en puppies onder elkaar kunnen heel hard zijn hoor!!! Ha! Wat het nieuwe vrouwtje nog niet weet is dat ik als de beste kan accelereren, maar daar komt ze nog wel achter hi hi.
Ik mag zeker blij zijn dat ze me niet Poekie heeft genoemd want dat is een heel, heel, heel vies woord in Indonesië en niet te spreken van Bobo want dat is een scheldwoord in Suriname.
Dus nu alles samen gevat: Ik ben van een Italiaans ras, maar in werkelijkheid ben ik half Nederlands half Zwitsers, ik heb een Scandinavische roepnaam die in het Russisch versnellingsbak betekent, kunnen ze het nog gekker maken????

Swenya

Naar boven