Doggy Paradise De hondenuitlaatservice van Gouda en omstreken

Wie ben ik?
Wie zijn wij?
Bussie komt voor
Dagboek van een pup
Prijslijst
Gezondheid
Handig
Collega's
Hondensites
Meer

Dagboek van een pup
Deel 1: Hay Deel 2: BRRR Waar we eerst zaten was het warmer Deel 3: Eindelijk, het licht is aan gegaan Deel 4: Mijn baasje to be Deel 5: Auuwww Deel 6: Op reis Deel 7: Mijn nieuwe huis Deel 8: Mijn eerste week dag 1 Deel 9: Eind van de eerste week

Dagboek van een pup deel 5: Auuwww

Swenya spelend

Auwww, auuwww en nog een auuwww. Wat kunnen mensen toch gemeen zijn.
Word je eerst heel lief geaaid, dan zit er iemand aan je te porren en als finishing touch voel je een hele nare prik die daarna gaat branden. Er zit nu ook een nare bult en als ik ga liggen kan ik hem voelen.
Ik vind jullie niet lief en dan zit fokster Ingeborg nog te lachen ook , van wat een aanstelster.
En als jullie denken "ach dat is maar voor 1 keer" nou laat ik jullie dit zeggen nog geen 5 dagen later worden we weer geprikt met een veel grotere en dikkere naald omdat de chip er in moet. Snik, het doet echt pijn hoor!
Nou ja het was ook wel snel voorbij en mogen nu eindelijk met elkaar spelen buiten de puppy ren.

Puppies

Dat is zóóóóóóó leuk. We mogen door de kamer rennen. Boven op elkaar springen. Mekaar flink meppen. En vooral rolle bolle over elkaar heen. Jeetje wat wordt het leven toch leuk.

We krijgen nu niet alleen pap maar ook lekkere brokjes, nou ja lekker, de eerste keer vond ik ze wel lekker maar na een aantal dagen vond ik ze vies, gelukkig krijgen we ook vers vlees dat is jammie, jammie, jammie.

We krijgen heel veel bezoek. Grote mensen, kleine mensjes (die kunnen je af toe wel porren, vind ik niet zo fijn), natuurlijk de pappa en mamma van forkster Ingeborg en niet te vergeten mijn baas to be. Die komt best wel vaak. En dan neemt ze een groot mens mee.
Wel ga ik dan van te voren lekker in bad en ruik ik heerlijk naar baby shampoo. Water is toch zo leuk joh! Ik mag met mijn poten op het water slaan en dan spetter ik fokster Ingeborg helemaal onder vind ze helemaal niet erg hoor! Ze moet zelfs heel erg lachen, daarna krijg ik een lekkere warme lucht over mij heen en ben ik zo droog.

Swenya

Naar boven