Doggy Paradise De hondenuitlaatservice van Gouda en omstreken

Wie ben ik?
Wie zijn wij?
Bussie komt voor
Dagboek van een pup
Prijslijst
Gezondheid
Handig
Collega's
Hondensites
Meer

Dagboek van een pup
Deel 1: Hay Deel 2: BRRR Waar we eerst zaten was het warmer Deel 3: Eindelijk, het licht is aan gegaan Deel 4: Mijn baasje to be Deel 5: Auuwww Deel 6: Op reis Deel 7: Mijn nieuwe huis Deel 8: Mijn eerste week dag 1 Deel 9: Eind van de eerste week

Dagboek van een pup deel 6: Op reis

Swenya onder de kraan

Het is allemaal een beetje raar hoor! Fokster Ingeborg loopt maar druk te doen. Sommige broers en zusje worden uitgebreid gebadderd en dan komen de grote mensen enne………..foetsie zijn ze.
Waar zijn ze toch gebleven? We waren toch echt met zijn elven.
Nog een keer tellen. 1, 2 , ……. Zie je wel we zijn nog maar met zijn zessen.
Hoe kan dat dan toch????
Hé, wat gaat er hier gebeuren. Aaahhhhh lekker ik krijg ook een heerlijke bad. Ooohhh jummie, zo heerlijk warm. Alleen dat gesop mag ze weglaten, jakkie bah het zit ook nog in mijn ogen.
Aaauuuwww! Jeetje, zit fokster Ingeborg nog te zeuren dat ik niet mag zeuren maar het doet zo’n auw.

Oké, nu nog even de warme lucht, is dat even genieten. Ik ruik nu ook zo lekker fris. Niet dat ik dat niet was hoor. Ik ben altijd heel schoon op me zelf.

Oh kijk eens, daar komt mijn baasje to be binnen. Dit is zo leuk, ze geeft me een aai over de bol en pakt mij op. Even snuffelen ja hoor dat is ze. Even spieken, ze heeft een ander groot mens bij zich. Die ken ik niet.
Hé wat is dat nou? Ik ga niet in die kooi, ik weiger, ik ga gillen hoor.

IK WIL DIT NIET, ZET ME TERUG BIJ DE REST.

IIIIEEEEEIIIEEEEE, laat mij eruit en wel NU!!!!

Ojee tante Faenza komt er bij. Aauuw ze heeft me gebeten. Snik, snik moet ik dan toch stil zijn? Snik.

Effe kijken hoe het daar staat. De baas to be en fokster Ingeborg schudden de hand. Wat is er toch aan de hand?

Mijn baasje to be haalt mij uit de bench en doet iets heel raars rond mij buikje en nek. Fokster Ingeborg aait me nog en hop-pe-ke-dé, ik word mee genomen.
Dag broertjes, dag zusje volgens mij ga ik nu op reis.

Dit is wel heel spannend. Ik mag bij dat andere grote mens op schoot in een heel raar geval wat kan bewegen. Draait mijn maag? Nee dat gaat goed. Ik lig niet helemaal lekker en het is zo koud, ik moet er van rillen. Oh, ik krijg een lekker warm dekentje. Dit grote mens ruikt anders dan mijn baasje. Mmmmm ik ben een beetje moe, dat schommelen is wel erg lekker. Zzzzzzz.

Swenya

Naar boven