Doggy Paradise De hondenuitlaatservice van Gouda en omstreken

Wie ben ik?
Wie zijn wij?
Bussie komt voor
Dagboek van een pup
Prijslijst
Gezondheid
Handig
Collega's
Hondensites
Meer

Dagboek van een pup
Deel 1: Hay Deel 2: BRRR Waar we eerst zaten was het warmer Deel 3: Eindelijk, het licht is aan gegaan Deel 4: Mijn baasje to be Deel 5: Auuwww Deel 6: Op reis Deel 7: Mijn nieuwe huis Deel 8: Mijn eerste week dag 1 Deel 9: Eind van de eerste week

Dagboek van een pup deel 1: Hay

Pup

Hay daar ben ik dan Swenya, een Lagotto Romagnolo pup. U weet wel een Italiaans truffelspeurhond. Wist u dat niet??? Ik eigenlijk ook niet maar dat is mij verteld en bovendien behoor ik tot de waterretrievers.

Eigenlijk is mijn ras puur Italiaans maar ik ben half Nederlands half Zwitsers. Hoe dat komt??
Nou..... het zit zo.

Mijn mamma Chetto woont in Nederland samen met tante Faenza en oom Chicco bij fokster Ingeborg en eigenlijk had oom Chicco mijn pappa moeten worden.
Ze hebben het heel gezellig samen en mijn mamma doet altijd alsof zij de baas is.
Toen ze eindelijk loops was besloot fokster Ingeborg dat het tijd was voor mamma om pupjes te krijgen en Ingeborg wilde dat oom Chicco pappa werd.
En echt mijn mamma wilde dat wel maar oom Chicco had er niet zo'n zin in, want nu deed mamma ineens wel heel lief tegen hem maar hoe zat het dan later??

Dus heeft fokster Ingeborg nog de dekkingsdeskundige gebeld en die is komen kijken om te helpen, maar oom Chicco had er hele andere ideeën over en wilde pertinent niet mijn pappa worden. Hij vindt het prima om oom te blijven.
Inmiddels was tante Faenza ook loops geworden dus de pappa van fokster Ingeborg besloot dan maar een andere pappa voor hen te zoeken. Dus werden mamma, tante Faenza en fokster Ingeborg in de auto geparkeerd en zijn ze als een speer naar Zwitserland gereden om naar mijn pappa te gaan. Gelukkig wilde hij mamma wel mamma maken.

Na negen weken fokster Ingeborg arm te hebben gegeten werden mijn 6 broers, 3 zussen en ik geboren.

Swenya

Naar boven