Doggy Paradise De hondenuitlaatservice van Gouda en omstreken

Wie ben ik?
Wie zijn wij?
Bussie komt voor
Dagboek van een pup
Prijslijst
Gezondheid
Handig
Collega's
Hondensites
Sponsor

Speelgoed

Omdat de laatste jaren het assortiment in speelgoed enorm toegenomen is, voegen we aan de rubriek handig om te hebben een nieuw onderdeel toe: speelgoed.
In de komende maanden gaan we een aantal nuttige, leuke en leerzame stukken speelgoed toelichten. Ach een aantal van deze dingen behoeft nauwelijks introductie maar toch, ook uw bijdrage word op prijs gesteld, het web is per slot van rekening voor iedereen. Stuur uw reactie, verhaal, tips over hondenspeelgoed naar Marry-Ellen Baak.

De eerste briljante tip gaat over de flos en is bedoeld voor honden die niks in een flos zien: leg de flos een tijd in bouillon en laat de flos opdrogen. De honden veranderen in grote liefhebbers.

De flos

We beginnen meteen met een hele bekende, de flos.

FlosFlos met bal

In feite is een flos niets anders dan een stuk touw met een knoop erin, hoewel er allerlei varianten zijn, variërend van kort naar lang met meerdere knopen, diktes,en in plaats van knopen zijn er ook hard plastieken vormen.
Het touw is van zuiver katoen gemaakt.
Laika en flos

Een flos is multifunctioneel niet alleen leuk maar ook goed voor de tanden. Het leukste is een spelletje met de baas die mag aan het andere einde trekken, en dan maar kijken wie nu de sterkste is. Onze hond heeft als pup vele flossen versleten, maar nu het een wijze, volwassen hond geworden is, is ze er iets zuiniger mee. Ook twijfelen we of ze af en toe het verschil tussen flos en bal wel kent. Flos: nuttig, maar vooral leuk speelgoed.

Naar boven