Doggy Paradise De hondenuitlaatservice van Gouda en omstreken

Wie ben ik?
Wie zijn wij?
Bussie komt voor
Dagboek van een pup
Prijslijst
Gezondheid
Handig
Collega's
Hondensites
Sponsor

Bench

Na weken van wachten is het dan eindelijk zover: het nieuwe gezinslid is gearriveerd!
Een hele belevenis, en het is meteen flink wennen aan zo'n pup in je huis.
Laat je nu net de volgende dag een paar flinke vergaderingen hebben en een pup die de hele nacht gejankt heeft.

Echt: een hond verandert je hele leven!
Ook kost zindelijk maken van je pup de nodige nachtrust.
Ook aardig: 's avonds moe thuis komen en dat lieve hondje slaapt tevreden op de resten van je Gucci-schoenen, die nu meer op een soort sandalen lijken.

Je pup in de auto.
Heerlijk er gaat een hele nieuwe wereld voor het beestje open, aan alle kanten is wel wat nieuws te zien, en dat wil ie allemaal zien. Is het even saai op de snelweg, geen nood er valt altijd wel wat te knagen aan autogordels en een mooie bekleding is ook nooit te versmaden!
Zo'n ongeleid projectiel komt noch je rijstijl noch de veiligheid van het verkeer ten goede en dan hebben we het nog niet over de mooie bekleding van je auto. Tegenwoordig zijn daar gelukkig hulpmiddelen voor. Met name de BENCH. Dit is een draadkooi die in diverse maten verkrijgbaar is. Door de openheid van de bench heeft uw hond toch het idee dat hij erbij hoort maar ook dat hij een eigen huis heeft.

Bench

De bench wordt ook veel gebruikt om de hond te vervoeren. Door de verscheidenheid van de auto's zijn er ook verschillende soorten benches. Ook met schuine wanden zodat hij beter in de auto past.

Naar boven